Sosy, bazy, przyprawy

Podkategoria

29 produkty w kategorii.

Wyświetla 1-21 of 29 item(s)

Aktywne filtry

  • Żeberka po Kantońsku...

    9,00 zł 10,00 zł -10%

    Miód, sos sojowy, pomarańcze, olej sezamowy, cukier, sól.

    Pojemność 120 g.

    Po otwarciu przechowywać w lodówce. 

    Sposób przygotowania: obsmażyć żeberka (500g) na woku, dodać 100 ml wody, 2 plastry pomarańczy oraz  bazę do dania. Gotować na małym na ogniu przez 60 minut.

    Miód, sos sojowy, pomarańcze, olej sezamowy, cukier, sól.

    Pojemność 120 g.

    Po otwarciu przechowywać...

  • Sweet chili...

    10,80 zł 12,00 zł -10%

    Woda, pasta pomidorowa, ocet biały, cukier, jabłka, pomarańcze, cytryna, biała śliwka, pasta chili.

    Pojemność 330 ml.

    Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    Woda, pasta pomidorowa, ocet biały, cukier, jabłka, pomarańcze, cytryna, biała śliwka, pasta chili.

    ...
  • Baza do dania z...

    9,00 zł 10,00 zł -10%

    Czosnek, sól, pieprz czarny mielony, sos sojowy, syrop glukozowy.

    Pojemność 120 g.

    Po otwarciu przechowywać w lodówce. 

    Sposób przygotowania: plastry surowego mięsa wymieszaj z bazą, odstaw do lodówki na 120 minut i smaż na woku. Możesz też dodać ulubione warzywa.

    Czosnek, sól, pieprz czarny mielony, sos sojowy, syrop glukozowy.

    Pojemność 120 g.

    Po otwarciu...

  • Mix pieprz

    19,80 zł 22,00 zł -10%

    Skład: pieprz czerwony, pieprz syczuański i chili, pieprz czerwony.

    pojemność 170 ml.

    Skład: pieprz czerwony, pieprz syczuański i chili, pieprz czerwony.

    pojemność 170 ml.

  • Sos pikantny z chili...

    10,80 zł 12,00 zł -10%

    Woda, sos sojowy jasny, pasta z solonych ostrych papryczek, olej chili, cukier, sól, ocet ryżowy, pieprz, olej sezamowy, fermentowana soja.

    Pojemność 330 ml.

    Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    Woda, sos sojowy jasny, pasta z solonych ostrych papryczek, olej chili, cukier, sól, ocet...

  • Pikantny kurczak GONG BAO

    9,00 zł 10,00 zł -10%

    Olej chili, olej sezamowy, czosnek, imbir sól, pieprz, pasta paprykowa, papryka w płatkach sos sojowy, ocet ryżowy, cukier.

    Pojemność 120 g.

    Po otwarciu przechowywać w lodówce. 

    Sposób przygotowania: podsmażyć mięso z kurczaka (250g), dodać bazę do dania, wlać  60 ml wody i podgrzewać na ogniu przez 6 minut. Na koniec dodać porcje orzechów 

    nerkowca. 

    Olej chili, olej sezamowy, czosnek, imbir sól, pieprz, pasta paprykowa, papryka w płatkach...

  • Sos sojowy

    11,70 zł 13,00 zł -10%

    Składnik: woda, nasiona soi (47,8%), mąka pszenna, cukier, sól, substancja konserwująca: benzoesan sodu, sorbinian potasu.

    Pojemność: 150 ml.  

    Składnik: woda, nasiona soi (47,8%), mąka pszenna, cukier, sól, substancja konserwująca: benzoesan sodu, sorbinian...

  • Sos łagodny czosnkowy

    10,80 zł 12,00 zł -10%

    Sos sojowy jasny, sól, cukier, olej sezamowy, czosnek, ocet ryżowy.

    Pojemność 330 ml.

    Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    Sos sojowy jasny, sól, cukier, olej sezamowy, czosnek, ocet ryżowy.

    Miodowo-sojowa baza do...

    9,00 zł 10,00 zł -10%

    Woda, sos sojowy jasny i ciemny, miód, cukier, karmel.

    Pojemność 120 g.

    Po otwarciu przechowywać w lodówce. 

    Sposób przygotowania: mięso z kurczaka wymieszaj z bazą, odstaw do lodówki na 120 minut i smaż na złoty kolor.

    Woda, sos sojowy jasny i ciemny, miód, cukier, karmel.

    Pojemność 120 g.

    Po otwarciu przechowywać w...

  • Sos pikantny chili i...

    10,80 zł 12,00 zł -10%

    Pasta z solonych ostrych papryczek, czosnek, imbir, olej chili, sos sojowy, ocet ryżowy, olej roślinny, sól, pieprz, cukier, olej sezamowy. Pojemność 330 ml. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    Pasta z solonych ostrych papryczek, czosnek, imbir, olej chili, sos sojowy, ocet ryżowy, olej roślinny, sól,...

  • Pikantne tofu mapo

    9,00 zł 10,00 zł -10%

    Olej chili, olej sezamowy, czosnek, sól, pieprz, pasta paprykowa, sos sojowy, fermentowana soja, ocet ryżowy, cukier.

    Pojemność 120 g.

    Po otwarciu przechowywać w lodówce. 

    Sposób przygotowania: do garnka wlać 100 ml wody oraz bazę do dania, dodać pokrojone w kostkę świeże tofu (250g). Podgrzewać na ogniu przez 6 minut.

    Olej chili, olej sezamowy, czosnek, sól, pieprz, pasta paprykowa, sos sojowy, fermentowana...

  • Sos sojowo-grzybowy

    6,30 zł 7,00 zł -10%

    Skład: woda, sól soja (13%), barwnik (E150a), mąka pszenna, cukier, grzyby 2%, wzmacniacz smaku (E621), substancje konserwujące (E202)

    Skład: woda, sól soja (13%), barwnik (E150a), mąka pszenna, cukier, grzyby 2%, wzmacniacz smaku (E621), substancje...

  • Sól mix

    12,60 zł 14,00 zł -10%

    Skład: sól różowa, czosnek, chili.

    Pojemność: 

    Skład: sól różowa, czosnek, chili.

    Pojemność: 

  • Sos słodko-kwaśny do...

    10,80 zł 12,00 zł -10%

    Woda, pasta pomidorowa, ocet biały, cukier, jabłka, pomarańcze, cytryna, biała śliwka.

    Pojemność 330 ml.

    Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    Woda, pasta pomidorowa, ocet biały, cukier, jabłka, pomarańcze, cytryna, biała...

  • Aromatyczne chili z...

    9,00 zł 10,00 zł -10%

    Woda, solona pasta z ostrej papryki, cukier, ocet ryżowy, czosnek suszony, skrobia kukurydziana.

    Pojemność 120 g.

    Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    Sposób przygotowania: rybę (cała lub filet) lub warzywa wymieszaj z bazą, piecz 25 minut w temperaturze 170°C.

    Woda, solona pasta z ostrej papryki, cukier, ocet ryżowy, czosnek suszony, skrobia kukurydziana.

    Pojemność...

  • Olej sezamowy

    8,10 zł 9,00 zł -10%

    Olej z prażonego sezamu.

    Pojemność 120 ml.

    Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    Olej z prażonego sezamu.

    Pojemność 120 ml.

    Po otwarciu przechowywać w...

  • Sos ostrygowy

    10,80 zł 12,00 zł -10%

    Soja, aromat z ostryg, woda, sól, cukier. Pojemność 330 ml. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

    Soja, aromat z ostryg, woda, sól, cukier. Pojemność 330 ml. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

  • Baza do dania wołowina...

    9,00 zł 10,00 zł -10%

    Woda, cukier, sos sojowy, karmel, skrobia, czarny pieprz, czosnek, soja, ocet, olej.

    Pojemność 120 g.

    Po otwarciu przechowywać w lodówce. 

    Sposób przygotowania: podsmażyć wołowinę (250g) lub tofu (250g) na woku, dodać ulubione warzywa oraz  bazę do dania, wlać  60 ml wody.

    Podgrzewać na ogniu przez 6 minut.

    Woda, cukier, sos sojowy, karmel, skrobia, czarny pieprz, czosnek, soja, ocet, olej.

    Pojemność 120 g.

    ...